Stim ca iubesti WordPress. Si noi il iubim.

Dupa o pauza de 4 ani, cel mai mare eveniment dedicat comunitatii WordPress revine in Romania. Echipa de la Bucharest WordPress Meetup impreuna cu un grup de voluntari organizeaza Wordcamp Bucuresti 2016, un eveniment de 2 zile care promite sa reuneasca:

  •  250 participanti (estimati)
  •  14 speakeri
  •  o comunitate de peste 700 de fani WordPress

Biletele pentru WordCamp Bucharest 2016 sunt deja disponibile, asa ca ai face bine sa iti rezervi locul din timp! Achizitioneaza biletul aici.

Iata si cativa dintre primii speakerii confirmati:

alexandra-draghici

Alexandra Draghici, din Timisoara, Romania,

Alexandra Draghici face parte din elita antreprenorilor care au pornit o afacere bazata pe WordPress si chiar au reusit, 123ContactForm si CaptainForm facand parte din portofoliu. Alexandra Draghici ne va explica procesul de creare a unui plugin WordPress folosind SaaS.

Milan-Ivanovic-BW-1920Milan Ivanovic, din Belgrad, Serbia.

Urmatorul speaker este unul din cei mai activi membri ai comunitatii internationale WordPress. Milan ne va relata unul din ultimele sale proiecte, implementarea unei noi teme pentru ManageWP.

zosoVali Petcu alias omul din spatele Zoso.ro.

Unul dintre cei mai vechi bloggeri romani, va veni la Wordcamp Bucharest 2016 pentru a ne povesti despre experianta lui cu WordPress. Vali Petcu a pus bazele blogului sau in anul 2005…Vino sa asculti prezentarea lui despre cei 11 ani alaturi de WordPress.

Daca vrei sa te promovezi si in acelasi timp sa contribui la succesul Worcamp Bucharest 2016, o poti face aplicand ca speaker sau ca sponsor al celui mai are eveniment dedicat WordPress din Romania.

Data:

08 – 09 0ctombrie 2016

Locatia Evenimentului:

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Amfiteatrul Alexandru Ioan Cuza, Bulevardul Octavian Goga, Nr. 2, Bucuresti