MasterPlan

Anatomia resurselor utilizate 

Hosting

Performanțele unui website sunt direct proporționale cu calitatea serverelor gazdă. Indubitabil, aceasta este prima și cea mai importantă regulă. Am început cu alți furnizori de servicii de web hosting, dar calitatea slabă a serverelor, resursele limitate de memorie RAM și CPU (ceea ce se traduce prin creșterea timpilor de încarcare), m-au facut să analizez foarte bine piata.

Astfel, i-am găsit pe cei de la Cloudways, o firmă de web hosting cu sediul în Malta, dar cu servere pe tot globul. Pot spune că am fost uluit încă din primele momente. Timpii de încărcare au scazut dramatic (adio erori 500-508) datorită ultimelor tehnologii implementate, cum ar fi: Litespeed, Stocare SSD, Trafic lunar necontorizat și multe altele. Dacă cauți o firmă de hosting pe care să te bazezi, mergi pe mâna lor. Sunt cei mai buni.

Platforma

“25% din site-urile web, la nivel internațional rulează pe WordPress”

Pentru că este cea mai stabilă, sigură, versatilă și personalizabilă platformă la ora actuală. Echipa de dezvoltatori din spatele WordPress lucrează la foc continuu, emitând frecvent update-uri pentru a putea face față ultimelor cerințe în materie de SEO și Social Media.

Tema

Platforma Resurse Digitale este construită cu ajutorul temei EXTRA, dezvoltată de către cei de la Elegant Themes, unul din principalii furnizorii de teme si module WordPress.
EXTRA este o temă din clasa premium, 100% personalizabilă și plină de funcționalități esențiale pentru site-uri de tip blog sau magazin. Mai multe informații vezi în review-ul nostru: Extra – Cea mai bună temă WordPress stil magazin

Module

Bloom

Email marketing-ul este foarte important în zilele noastre, de aceea am ales ca Bloom să fie modulul responsabil cu creșterea și administrarea listelor de email. Incearca-l si tu.

Monarch

MONARCH PLUGIN

Distribuirea conținului în rețele sociale joacă un rol crucial în orice afacere. Unde sunt vizitatorii noștrii acolo trebuie să fim si noi, iar în această cursă ne este de mare ajutor Monarch, cel mai bun modul de social media sharing.