Unroll.me este un serviciu extraordinar de folositor pentru oricine deține o adresa de email care refulează. Serviciul oferă posibilitatea de a te dezabona instant, fară prea multe batăi de cap, de la e-mailurile care nu mai prezintă interes sau gruparea acestora într-un singur email, pe care să îl primești dimineața, la prânz sau seara.

PASUL 1: Înregistrarea şi autorizarea serviciului

Pentru a putea începe este nevoie de înregistrarea cu adresa de e-mail care urmează a fi curățată şi autorizarea serviciului Unroll.me. În exemplul de mai jos, am folosit o adresă e-mail Yahoo, dar serviciul este compatibil şi cu Gmail sau cu adresele de e-mail personalizate .

PASUL 2: Dezabonarea

Procesul de dezabonare este foarte simplu și intuitiv. Întreaga operațiune nu ar trebui să dureze mai mult de 3 minute. Așa cum se observă în imaginile de mai jos, Unroll.me m-a ajutat să elimin adresa personală de e-mail din 120 de liste care nu m-ai prezentau interes sau poate nu au prezentat niciodată (SPAM).

PASUL 3: Crearea unui Rollup

Ce este un Rollup?
În loc să primești 35 de e-mailuri de la 35 de expeditori, vei primi un singur e-mail care va conține informațiile de la cei 35 de expeditori. Este o metodă foarte bună de a pastra lucrurile simple și de a economisi timp. Totul într-un singur folder.

 

 Prin ce se deosebește Unroll.Me?

  • este un serviciu complet gratuit;
  • permite dezabonarea de la e-mailurile agasante;
  • permite gruparea e-mailurilor și selectarea perioadei de primire ;