În Romania exista câteva platforme de learning pentru a te ajuta să atingi succesul în mediul antreprenorial online, iar Conversion Academy este de departe cel mai bun loc unde poti învăța marketing și psihologie pentru vânzări online ca prin magie (acesta fiind si motto-ul Conversion Academy).

Despre Conversion Academy

Dupa o experiență acumulată în cadrul mediului corporatist și managementului câtorva proiecte online, Ciprian Soleriu s-a hotarat să pună la punct o platformă online, pentru a-i ajuta pe oamenii care își doresc să atingă succesul în mediul online. Și astfel,  a luat naștere Conversion Academy, o resursă utila de know-how pentru oamenii care vor sa își înteleagă mai bine clienții și să învete să vîndă online.

Ce vei descoperi aici?

În primul rând,  vei descoperi o comunitate și nu doar un blog obișnuit. Echipa din spatele Conversion Academy muncește zilnic pentru a crea conținut de valoare și pentru a pune la punct procese simple de învătare a celor mai bune practici de creștere a ratei de conversie. Platforma are un design simplu, meniul principal făcând legatură către:

Despre Ciprian

Povestea lui Ciprian Soleriu și cum a ajuns el fondatorul Conversion Academy.

 

Materiale Publicate:

  • Interviuri cu Top Performeri: Ciprian abordează diverse subiecte de interes pentru comunitatea Conversion Academy. Iată și câteva exemple de interviuri realizate de Ciprian cu specialiști din diverse domenii.

  • Articole, Ghiduri: Partea de blog a Conversion Academy, unde sunt prezentate articole de interes general.
  • Sfatul lui Ciprian: Articole foarte bine documentate cu scopul de a rezolva o anumită problemă sau necesitate.
  • Business Mentor Weekly Show: Un proiect de webinarii live, prin care Ciprian răspunde întrebărilor membrilor comunității.

Produse

O serie de cursuri foarte practice, concepute pentru a te ajuta sa îți crești vânzările folosind diverse trucuri de marketing și psihologie.

Contact

Pagina de contact, unde poți trimite un mesaj sau te poți înscrie în comunitatea Conversion Academy.

 Prin ce se deosebește Conversion Academy ?

  • Cursuri utile pentru optimizarea conversiilor în afacerea ta;
  • Articole foarte bine documentate și de actualitate;
  • Interviuri cu antreprenori de succes din mediul online, dar și offline;