Despre Elegant Themes se tot vorbeste, dar în acest articol vreau să vă prezint “piesa de rezistență” a acestora și anume, secțiunea de Blog a celor de la Elegant Themes care a devenit de-a lungul timpului o resursă valoroasă de know how pentru comunitatea WordPress, aici fiind publicate articole de calitate, în care se dezbat(în detaliu), subiecte foarte interesante din diverse categorii, cum ar fi:

Elegant Themes este unul din furnizorii de teme și module WordPress care și-au clădit un renume datorită valorii pe care o aduc clienților și nu numai. Aici fiecare articol tratează un anumit subiect, dar nu pe jumătate…vei simții cum fiecare articol este folositor, pentru că din fiecare vei învăța ceva nou sau vei reușii să întelegi mai bine ceea ce știai deja.

Am remarcat un lucru foarte important, care îi diferențiază de celelalte site-uri de profil. Există un calendar bine stabilit. În fiecare zi, un nou articol vede lumina zilei, ceea ce denotă profesionalism. Trebuie să îl urmărești, dacă vrei să te poziționezi ca un expert în domeniu. Îți vei transforma în totalitate experiența cu WordPress.

Divi Nation

Divi Nation este denumirea comunității uriașe strânse în jurul Elegant Themes și a celui mai popular produs scos pe piața, cea mai personalizabilă temă WordPress, numită Divi. Dar în același timp, Divi nation, este și denumirea unei serii de interviuri și tutoriale video, pe care te invit să le vizionezi…

 Prin ce se deosebește Elegant Themes Blog ?

  • Articole excelent documentate;
  • Vei găsi soluții simple la probleme complexe;
  • Probabil cel mai bun blog WordPress;