Elegant Themes este ceva diferit, nu este doar un shop de unde poți cumpăra teme și module WordPress de cea mai bună calitate, ci este o uriașă comunitate gata oricând să îți vină în ajutor, să îți raspundă la întrebari.

Nich Roach, fondatorul Elegant Themes, a pornit acest proiect de la zero în timpul facultății prin anul 2008, toată acțiunea petrecându-se într-un mic apartament. Cu trecerea anilor, experiența și-a spus cuvântul și iată că a reușit să adune în jurul lui o echipă fantastică de profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, concentrându-se pe calitate, suport și accesibilitate, acestea fiind motivele pentru care peste 300.000 de oameni au ales să își construiască proiectele folosind produsele Elegant Themes. În acest moment, membrii comunității au acces la 87 de teme superb construite, cele mai populare fiind DIVI și EXTRA (cea pe care se bazează platforma ResurseDigitale.ro)  și 5 plugin-uri esențiale pentru a extinde functionalitățile acestora, cum ar fi DIVI Builder (page builder), Monarch (social sharing) și Bloom (email optin).

Elegant Themes oferă planurile de plată cu cel mai bun raport calitate-cantitate-preț existent la ora actuală. Te poți înscrie aici.

 Prin ce se deosebește Elegant Themes ?

  • Teme și plugin-uri WordPress de cea mai bună calitate;
  • Cel mai bun raport calitate – preț la ora actuală;
  • Forumul de suport foarte bine administrat;