Divi este poate cea mai personalizabilă și versatilă temă WordPress care există la ora actuală, fiind concepută și susținută de către Elegant Themes, unul din principalii furnizorii de resurse pentru comunitatea WordPress. Divi este o temă cu o orientare multifuncțională, mulându-se pe orice categorie de business, de la un simplu blog și până la site-uri e-commerce, Divi își face treaba foarte bine, oferindu-ți toate functionalitățile de care poți avea nevoie făra prea multe plugin-uri suplimentare.

Variante Antet

Divi excelează la capitolul design tocmai datorită numărului mare de opțiuni de personalizare. Una dintre cele mai importante fiind posibilitatea de a personaliza site-ul tău folosindu-te de cele cinci variante de antet: meniu orizontal, logo centrat, meniu vertical, ecran complet sau mod diapozitiv

Cea mai personalizabilă temă WordPress powered by Divi Builder

Divi vine la pachet cu unul dintre cei mai puternici constructori de pagini web, DIVI Builder. Cu ajutorul acestuia vei putea transforma foarte ușor structura paginilor în blocuri vizuale superbe, datorită funcției drag & drop.

Module Integrate

Îți va fi mult mai ușor să construiești conținut dinamic cu ajutorul celor peste 40 de module integrate, cum ar fi: acordeon, player audio, tabele de preturi, slider, formular de contact, integrare video, integrare social media, portofoliu, testimoniale și multe, multe altele. Fiecare din aceste module îți oferă posibilitatea de  a regla rapid toate setările relevante pentru a avea control deplin asupra conținutului. Află din acest articol, care sunt acele 10 module de care nu vei mai avea nevoie niciodată, dacă folosești Divi.

Cea mai personalizabilă temă WordPress

Disponibilă în 32 de limbi

Sprijinul comunității Elegant Themes și-a spus cuvântul în acest caz și iată că deși este cea mai personalizabilă temă WordPress, Divi poate fi folosită de către oricine, indiferent de naționalitate.

Divi-Cea-mai-personalizabilă-temă-Wordpress

UPDATE Divi 2.7

ADĂUGAT: DIVI LEADS SPLIT TESTING SYSTEM

Odată cu versiunea 2.7, dezvoltatori au integrat Divi Leads Split Testing System direct în constructorul de pagini Divi. Acum nu numai că poți construi cele mai eficente pagini de destinație, ci poți masura și testa orice aspect, pentru a atinge perfecțiunea.

Adăugat: Import/Export Divi Builder Layouts & Settings

Aceasta funcție permite importul și exportul machetelor sau setărilor de la un site la altul. Acum este mai ușor ca niciodată să construiești diverse machete și mai apoi să le valorici, folosindu-le la crearea altor site-uri web sau pagini de destinație.

 Adăugat: Dynamic Help System

În cazul în care folosești un serviciu de hosting mai ieftin, automat și resursele alocate sunt mai mici, astfel existând posibilitatea ca Divi Buider să nu funcționeze la parametrii normali. Pentru a veni în sprijinul celor care întâmpină această problemă, Dynamic Help System va deveni activ în momentul în care Divi Buider nu poate fi executat, oferind setările necesare pentru a rezolva în timp util problema resurselor alocate.

Extins: Divi Builder Page Settings

O serie de noi opțiuni de personalizare au fost adăugate, cum ar fi: posibilitatea de a alege o culoare predominantă pe întreg site-ul sau adăugarea liniilor de cod CSS direct în pagina la care se lucrează.

Concluzie

Realizarea unui site va fi o joacă de copii cu ajutorul acestei teme extraordinare. Orice proiect va fi afișat perfect pe orice categorie de dispozitive mobile, ceea ce le va permite motoarelor de căutare să îți așeze conținutul la loc de cinste în index, oferind în același timp o experiență plăcută vizitatorilor. Cu Divi nu vei cunoaște imposibilul, deoarece imaginația este singura limită în acest caz.